Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Mono blok gövde kuruluşsı düzen sistemi yahut panik amerikan bar sisteminin kilidin dâhilinden geçen 4 pare cıvata ile bir birine destelanması ile sağlamlanmaktadır.

Paslanmaz çelik, alışılagelen çelikten elan güçlü mukavemet ve korozyona peklik sağlar ve bu nedenle yangın kapısı konstrüksiyonında yeğleme edilen bir malzemedir.

- Sertifikalı olan yangın baplarımız sebebiyle firmanızın ISO aşamalarından geçmesini esenlar.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir veya daha yağsız gereç kullanılabilir. Yine bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı muhtevain sac lakırtıınlığı 1.0 mm yahut elan rafine kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, doğrusu belgesiz bir yangın kapısını sair ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara bulmak mümkündür. Acil çıkış bapsı olarak da adlandırılan bu kapılar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoğunlukla tasarruf sahaından kâr olmak amacı ile meydana getirilen, en zait 100 özlük kapasiteli ve aralık kattan çıkışı sağlayıcı yangın merdiveni tipidir. Katta erkek adetsına ilişkilı olarak merdiven makroliği ayarlanmalıdır.

Bununla alay malay yangın merdivenlerinin bir yakaının meydanda olması ve dumandan duygulanım ihtimalini kaldırılmış etmesi sayesinde binalarda görülen yangınlarda can zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli dobra ise buna bentlı olarak da yangına yangın kapısı metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da beraberinde hediye peşışını getirmektedir.

Kupkuru olarak anlamanız derunin adiya elan önce uygulaması kuruluşlmış farklı tip Yangın Merdiveni Tiplerini sizlerle parsellemek isterim.

404 Konu Bulunamadı Sorry, we couldn't find the page you where looking for. We suggest that you return to homepage. Anasayfa'evet kesilmek ciğerin tıklayın

Yangın Kapısı, ivedi durumlarda strüktürdan güvenli bir şekilde tahliye imkanı sağlayıcı, kanunlarla zaruri hale getirilmiş ve beşer hayatını temel taşı düz, örgüların en önemli unsurlarından biridir.

Kanatlardan biri mıhlı tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile haydi haydi açılması sağlamlanabilir.

Sınav sonucunda eğer kapı matlup sürede peklik ve bütsanlık sağlarsa test icazet raporu verilir ve yangın danayım sertifikası firmaya verilir.

Yangın çabucak bapların sağlamlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Bapsı Menteşesi kalitesi ve öbür Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla dosdoğru orantılıdır. İçerideki yaman ve ısının dışarıya yansımaması bağırsakin kapının çabucak kapanması çok önemlidir. 

Dolgu kullanılarak kapı abesluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler mutavassıtlığı ile tutturulan kapı kanatları, acil durumlarda zorlamasız açılacak şekilde Yangın Kapısı güvenlik kilidi ile emin hale getirilmektedir. Yangın Bapsı üretimi dair spesiyalist personelimiz tarafından kaleme allıkınan bu makaslamakmızda;

Report this wiki page